Alapinformációk

Felhasználónév

bagozoltan

Tagság típus

Író

Személyes

Vezetéknév

Bagó

Keresztnév

Zoltán

Szerzői név

Duke Dyson

Milyen műfajban írsz?

Paranormális, sci-fi, fantasy és kaland.

Milyen műfajt olvasol legszíveseben?

Fantasy, sci-fi, kaland.

Születési Dátum

1982 szeptember 19.

Saját weboldal

bagozoltan.blog.hu

Bemutatkozás szerzőként

Gyermekkorom óta érdekeltek a könyvek és a könyvírás. Az, hogy író legyek, az egy gyermekkori álom volt, ami az első könyvem kiadásával 2021-ben beteljesedett.

A választásom az egyik olyan írásomra esett, amelyből a Titkos égbolt: Az első projekt (2021) című e-könyvem megszületett, ami az Underground Kiadó gondozásában jelent meg 2021-ben. Ezután egy kis alkotói szünet következett, de közben folyamatosan dolgoztam a további könyvek tervein.

Ezt követte 2023-ban az első angol nyelvű e-könyvem a Project Secret Sky: Mysteries of the Third Reich (2023) kiadása a Lulu.com közreműködésével. Majd a második angol nyelvű e-könyvem a Project Secret Sky: Mysteries of the UFO Phenomenon (2023). Mindkét e-könyv e-pub formában jelent meg.

A 2023-as év jelentős fordulópont volt, mert ekkor kezdtem bele a bilingual, vagyis a kétnyelvű magyar és angol e-könyvek szerkesztésébe.

Az első magyar nyelvű e-könyvem a Titkos Égbolt Projekt: A Harmadik Birodalom rejtélyei (2023) e-pub formátumban a Lulu.com kiadásában jelent meg.

Hosszú éveken keresztül írtam különféle piszkozatokat, amelyek alkalmasak arra, hogy egyszer regény vagy kisregény formájában kiadhassam őket. A COVID-19 idején határoztam el, hogy aktívabban belevágok a kézirataim összeszerkesztésébe.

Ahhoz, hogy a többi kéziratomat megfelelő módon megszerkesszem, ahhoz időre van szükségem.

A könyvem szerkesztését és a borító tervezését is magam szoktam elvégezni. Ehhez a Canva és a Pixabay által nyújtott lehetőségeket használom.

A könyvírás nem egyszerű dolog. Igyekszem minél alaposabban és pontosabban dolgozni, hogy az írásaim megfelelően tükrözzék a gondolataimat.

Felmerül a kérdés.

Milyen könyvekben gondolkodom?

Elsősorban az azonosítatlan repülő tárgyak, a paranormális jelenségek, a kalandtörténetek, a fantasy és sci-fi területén szeretnék publikálni. A felsorolt témák mindegyike a gyermekkori érdeklődésemet tükrözi.

Megjelent művek

2021 – Titkos égbolt: Az első projekt – Underground Kiadó

2023 – Project Secret Sky: Mysteries of the Third Reich – Lulu.com

2023 – Project Secret Sky: Mysteries of the UFO Phenomenon – Lulu.com

2023 – Titkos Égbolt Projekt: A Harmadik Birodalom rejtélyei – Lulu.com

2023 – Titkos Égbolt Projekt: Az UFO jelenség rejtélyei – Lulu.com

 

A könyveimet itt vásárolhatod meg

A könyveim magyar és angol nyelven, elektronikus formában, e-pub formátumban a Lulu.com könyváruházában érhetőek el.