Vélemények – Ajánlások

A vélemények, és az ajánlások fontosak a közösség számára. Ha neked is van, akkor mondd el nekünk, és oszd meg másokkal is.

OLVASD EL, HGOY MÁSOK MIT MONDANAK RÓLUNK!

Remek oldal. Egy közösség, ahol író és olvasó egy helyen lehet. Beleshet az alkotás rejtelmeibe, megismerve sok szakmai kulisszatitkot. Amatőr íróktól a profikig, mindenki jelen van. Kedvelem, hogy elsőkézből figyelhetem, olvashatom a fejükből éppen kipattanó sikersztorikat. ❤️
Czira Krisztina – 

Remek az oldal felépítése. Élményt nyújt a felhasználónak. Maga a kezdeményezés minden amatőr író és költő számára egy remek lehetőség az elinduláshoz.
Bacsa Zsófia – 

Nagyon tetszik ez az oldal. Miért? Mert itt egyben van minden, ami íz írónak és az olvasóknak kellhet. Pont mint a facebook, meg a moly, meg az isnta, meg az összes többi, de itt minden egyben megtalálható. Remek az elrendezés, nagyon jó a strukturáltsága, és könnyen használható. Nagy jövő előtt áll ez a közösség. Csak így tovább.
Gabriel – 

Az Írók és Olvasók közössége a legjobb, és legsikeresebb alapokra épült, hogy mindenkinek a legtöbb sikert hozza. Ha Te is szeretnél több olvasót, ha szeretnél minél több emberhez eljutni, akkor regisztrálj még ma, és kezd el használni a saját sikered érdekében, a közösségünk erejét.
Gábor – 

Szerintem ez egy remek kezdeményezés. Ez egy olyan közösség, ahol az írók, a szerzők, valóban megtalálhatják az olvasóikat.
Tom Brown – 

ÍRD MEG TE IS A VÉLEMÉNYED, MIT GONDOLSZ AZ ÍRÓK ÉS OLVASÓK KÖZÖSSÉGRŐL!

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

  1. Szerintem ez egy remek kezdeményezés. Ez egy olyan közösség, ahol az írók, a szerzők, valóban megtalálhatják az olvasóikat.

Hozzászólások lezárva.