Alapinformációk

Felhasználónév

Kiscsillag

Tagság típus

Olvasó

Személyes

Vezetéknév

Réz

Keresztnév

Tünde

Milyen műfajt olvasol legszíveseben?

romantikus, sci-fi, krimi, kaland

Kedvenc idézeted

” Építs egy életet, hagyd, hogy összetörjön, darabokra hulljon, aztán építs fel egy újat, egészen addig, amíg eljutsz oda, ahova mindig is vágytál. Oda, ahol jól érzed magad, ahol boldog vagy. Od sok világot kell felépíteni. Falakat nagyon sok világot kell felépíteni. húzni, téglákat pakolni, kudarcot vallani, nehézségeket leküzdeni, megoldásokra találni… Erről szól az út, meg arról, hogy a régi házból mindig tudd, hogy mit viszel magaddal.”

Születési Dátum

1967 május 15.

Bemutatkozás olvasóként

Gyerekkorom óta szeretek olvasni szinte minden témában, de amik igazán közel állnak hozzám, az a sci-fi, a krimi és a romantikus könyvek. A regényeken kívül szeretem a verseket is, kedvenc szerzőim: Sohonyai Attila és Kiss Norbert.

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert azt gondolom, hogy így elsőként olvashatok majd (bétaolvasóként)  olyan műveket, amik megjelenés előtt állnak.

Szabadidőm rengeteg van, (hiszen le vagyok százalékolva, és sajnos nincs munkám) ezért örömmel lennék előolvasó.

Szívesen részt vállalnék a készülő művek szerkesztésében, hibajavításában, ha ez másoknak segítséget jelent. (részletek az elérhetőségeknél)

Tetszik az oldal, ez a közösség, mert valóban azt erősíti, amire a szerzőknek szükségük van, vagyis olvasókra, az olvasóknak pedig izgalmas és tartalmas olvasmányokat ígér.

Kapcsolat

E-mail cím

mystar1967@gmail.com