Készül az új könyvem: Skinwalker Farm

Készül az új könyvem: Skinwalker Farm - Írók és Olvasók

Készül az új könyvem

Készül az új könyvem, amit most szeretnék bemutatni. Na jó, ez inkább csak beharangozás, hisz még kell egy kis idő a befejezéshez, de néhány héten belül készen lesz.

Mint a címe is utal rá, a történet a Skinwalker Farmról szól. Az elmúlt évtizedekben, vagy is inkább évszázadokban, a farm nagyon sok anomáliát, és paranormális jelenséget mutatott az ott élőknek, és azoknak, akik csak kíváncsiságból látogatták meg.

A farm, az egyesült államok ban, Utah állam északkeleti részén terül el. A farm számtalan UFO megfigyelés és paranormális jelenség forrása, az elmúlt kétszáz év óta. Az elnevezés is arra utal, hogy egy átok van a farmon, ami a mai napig megfejthetetlen jelenségnek számít.

Az Ute és a Navajo indiánok eredetileg szövetségesek és kereskedelmi partnerek voltam voltak, de a hosszú évtizedek során egyre feszültebb lett köztük a viszony. Volt egy idő, amikor az Ute indiánok rabszolgaként bántak a Navajokkal. Amikor az amerikai kormány katonákat küldött a térségebe, hogy megvédje a fehér telepeseket az indiánoktól, akkor az Ute törzs egyszerűen lapaktált a katonákkal. A Navajók válaszlépésként elátkozták azt földet, és Skinwalkernek nevezett gonosz szellemeket küldtek rájuk. Ezek a gonosz entitások, különböző formákat öltve azóta járják a vidéket.

A Skinwalker Ranchról több könyvet írtak és filmet is készítettek, számtalan változatban. Én most egy újabb könyvvel fogok a nagyközönség elé állni, ami nem követi a téma hagyományos elemeit, sokkal inkább a Sci-Fi fonalát veszi fel. Néhány évvel ezelőtt elindult egy sorozat is, ami a rejtélyeket hivatott felkutatni, de lényegi eredményt nem sikerült felmutatni, vagy csak egyszerűen titokban tartják azokat.

Készül az új könyvem: Skinwalker Farm - Írók és Olvasók
A mérés során feltárt objektum, ami a földben rejtőzik.

A történet alapja egy feltételezés, ami egy konkrétan célirányos mérés során feltárt objektum, ami a földben rejtőzik. A méretei, és a formája miatt, a legvalószínűbb feltételezés, hogy az egy UFO. A kutatás ezen a ponton el is akadt. A földet megbontani, beleásni nem lehetséges, következmények nélkül. Aki megpróbálta, aki ásni próbált, az minden esetben beteg lett, és korházba került. Az orvosok értetlenül álltak a jelenség előtt, mert még soha nem találkoztak ehhez hasonló tünetekkel. A múltban is volt rá példa, hogy aki ásni próbált, az megbetegedett. Szóval nem volt ember, aki kockára tette volna az életét, vagy akár csak az egészségét.

Ebben a történetben minden másképp történik, és ehhez mérten az eredmény is más. A történet főhőse, és egy általa verbuvált csapat, ismét nekilát annak, hogy kiássák azt a valamit, amit a föld magában rejt. Ez a vállalkozás tele van veszéllyel, de a remélt eredmény megéri számukra a kockázatot.

Ha kíváncsi vagy a történetre, akkor ezt jelezd egy lájkkal, vagy szólj hozzá, és mondd el a véleményed.

Készül az új könyvem: Skinwalker Farm - Írók és Olvasók
A legvalószínűbb feltételezés, hogy ez egy UFO

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük