Megtörve I. – Mennydörgés

Megtörve I. - Mennydörgés - Írók és Olvasók

Megtörve I. – Mennydörgés (bevezetés)

Mikor az istenek megteremtették Zaenterrát, a bolygó még teljesen máshogy nézett ki. Először ők maguk alakították azt kényüknek-kedvüknek megfelelően, majd létrehozták az élővilágot és a tudattal rendelkező lényeket, akik folytatták a megkezdett munkát.

Az élet középpontjává egy Eivriosnak elnevezett kontinens vált, amelyet számtalan sziget vett körül minden oldalról. A kontinenst északon és észak-keleten óriási hegységek határolták, nyugaton egy hatalmas erdő terült el, közepét és dél-keletei részeit főként völgyek jellemezték.

Sokáig a bolygó minden élőlénye harmóniában élt egymás mellett a saját területén.
A problémák akkor kezdődtek, amikor az egyik faj kivált a többi közül. Magát felsőbbrendűbbnek gondolva kontrollálhatatlan fejlődésnek indult, minden más őket körülvevő kárára. Az egyensúly megbomlott. Eivrios két oldala élesen elkülönült egymástól az idők folyamán. Létrejött egy fejlett világ keleten és egy sokkal visszamaradottabb, de természetközelibb életközösség nyugaton. A két oldal különböző igényei miatt a fajok között gyakorivá váltak az erőszakos megnyilvánulások. Míg az egyik tábor folyamatosan elvenni akart, a másik a területét és a benne élőket igyekezett védeni. Minden egyes újabb év mélyítette a szakadékot közöttük.
Rengeteg idő telt el ellenséges hangulatban, sérelmeiket pedig egy közös ellenség felbukkanása miatt sem voltak képesek félretenni…

A Megtörve (terveim szerint trilógia) egy alternatív világban játszódik, Eivrioson. Elsődleges főszereplőm egy Crematory Flamefury nevű fiatal ork, akit különleges, számára is érthetetlen kapcsolat fűz egy elf lányhoz. Kettőjük kapcsolatáról, személyiségfejlődéséről, valamint a körülöttük lévő többi szereplő összegabalyodó személyes útjáról szól a történetem.

Műfaj: Felnőtt mese 🙂 (Romantikus, erotikus, fantasy), némi akcióval, szarkazmussal és pajzán humorral.

Figyelmeztetések: Szexuális tartalom, trágárság, erőszak (18+).

A regényem Wattpadon, nagyjából 20 perces (10-15 oldalas) részletekben olvasható.

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük