Írótesók, akik segítik egymást

Írótesók, akik segítik egymást - Írók és Olvasók

Írótesók, akik segítik egymást

Írótesók. Igen, ez egy olyan közösség, ami a testvériséget helyezi előtérbe, szemben az anyagias érdekekkel. Ez  egy facebookos csoport, amibe csak véletlenül botlottam bele, de elsőre megtetszett.

Miért?

Mert ez a csoport valóban az egymás segítéséről szól. Bármit megkérdezhetsz, bármit feltehetsz a csoportba, biztos lehetsz benne, hogy lesz valaki, aki segít majd neked.

Mi az, hogy írótesó?

A csoportban nincs több ezer ember, ám akik bent vannak, azok elkötelezetten azért vannak együtt, hogy segítsék egymást. Ezt oly módon teszik, hogy minden hónapban kisorsolnak párokat, lehetőleg azonos kategóriák alapján. Aztán az adott hónapban, ezek a párok, egymást segítve posztolják a másik könyvét, bemutatkozását, kiadványait, és bármi mást, ami a másik számára előnyös lehet az eladások vagy a népszerűség vonatkozásában.

Aurora P. Hill

Nekem ebben a hónapban, vagyis júliusban Aurora P. Hill lett az írótesóm, aminek nagyon örülök, hisz ő egy nagyon karakteres személyiség, akitől már az első közös napon sokat tanultam. A legújabb megjelent könyve, első két kötete már kapható, ám a folytatás is hamarosan megérkezik.

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük