A nő és a férfi avagy hogyan lehet jól csinálni

A nő és a férfi avagy hogyan lehet jól csinálni - Írók és Olvasók

A nő és a férfi

Ez a téma, sokak számára nehézség, másoknak nem okoz problémát, ám mégis a legtöbb kapcsolat válsággal küzd, vagy éppen csak a megszokás miatt tartják működésben. A saját életutam során, számtalan alkalom adódott, amikor ezt a kérdést, próbáltam értelmezni, próbáltam jól csinálni, ám a legtöbbször nem sikerült. Miért?

Elmondom

A párkapcsolat látszólag egyszerű, ám ha az már nem működik elég jól, vagy ha már a végét járja, az emberek arra gondolnak, hogy valami megváltozott, ami ezt okozza. Keresik a változás okát, ám mindkét fél a másikban keresi, de nem találja. Eljött az idő, amikor már komolyan foglalkoztatott a kérdés, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy jól induló kapcsolat egyszer csak már nem is olyan jó.

Azt gondoltam hogy rájöttem a hiba okára, ám ha arra gondolok, hogy előttem már sokan, sokféle nézőpont alapján feszegették ezt a kérdést, azt gondoltam, hogy én nem vagyok annyira képzett és okos ebben a témában, mint más jobban képzett kutatója a témának.

Van megoldás

Nem gondolom, hogy csak én tudom a helyes választ, ám a saját tapasztalataim, valamint a visszajelzések alapján mondhatom, hogy működik. Létrehoztam egy weboldalt, ahol íróként megfogalmaztam és leírtam a gondolataimat a nő és a férfi viszonyát illetően. Fejezetenként leírva a kérdés lényegi részleteit, s mindezt olyan formában, hogy mindenki számára érthető legyen. Az ötlet bevált, mert az oldalnak sok olvasója van, ugyan úgy a facebook oldalnak is, ami hozzá tartozik.

Az alapkoncepció azt volt, hogy az olvasók leírják majd egy egy fejezethez a saját tapasztalataikat, és a véleményüket, de ez sajnos a mai napig nem valósult meg. Miért? Nem tudom. Arra gondolok, hogy nem igazán szeretik az emberek másoknak, idegeneknek elmondani a saját kudarcukat.

A könyv

Amikor íróként megjelent az első könyvem, arra gondoltam, hogy ezt miért ne lehetne ugyan így megjelentetni. Persze hogy lehet, és meg is jelent. Itt lehet megvásárolni!

Továbbra sem állítom, hogy az enyém a legjobb és a leginkább alkalmazható megoldás egy párkapcsolati válság kezelésére, ám ha bárkinek is sikerül a gondolataimmal segíteni, akkor már megérte. Hogy a segítő szándékomat kinyilvánítsam, az olvasóim számára most ingyenesen is elérhetővé teszem, amihez csak egy kuponkódot kell megadni a vásárlás során, amivel ingyen veheted meg, vagyis nulla forintért. Cserébe csak azt kérem tőled, hogy mond el a véleményed, a könyvesboltban a vélemények szekcióban.

Az ingyenes vásárlásra jogosító Kuponkód: „irokolvasok” (gondolatjel és ekezetek nelkul)

 

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük