Felkészültél ribanc? – A második kezelés

Felkészültél ribanc? - A második kezelés - Írók és Olvasók

Felkészültél ribanc? Részlet a Mindened elveszíted c. könyvből

– Felkészültél ribanc? Majd, mint aki válaszra sem vár, megcibálja a lány haját, felemeli a székről, és egy nagyot taszít rajta. – Húzzál le a pincébe, és vetkőzz le, egy perc és ott vagyok én is. Miután letelik az egy perc, David is lemegy, majd megáll az ajtóban. Egy pillanatig nézi a lányt, aztán belép a szobába, és bezárja az ajtót belülről. Odalép a meztelenül ácsorgó lányhoz, és durván megmarkolja a mellét, majd megkérdezi tőle.
– Ma mit szeretnél kislány? Katie a fájdalomtól válaszolni sem tud, csak a könnyei potyognak. Ám David nem is vár választ, hisz már tudja mit fog vele csinálni. – Ne is válaszolj, én már kitaláltam. Élvezni fogsz. De nem ám úgy ahogy azt megszoktad. Most másképp lesz. Akkor fogsz elélvezni a gyönyörtől, amikor abbahagyom a kényeztetésedet. Felkészültél ribanc? Ahogy ezt kimondja, állatias röhögés tör fel belőle, amitől a lány megijed, és megint elerednek a könnyei.

David felállítja őt, egy keretre, ami a talpaknak ad csak helyet, ám a többi részét, menet közben fogja köré építeni. A fém csövekből összerakott kaloda, egy idő után teljesen körbeveszik a lány testét, amitől mozdulni sem bír. Ez után kötelekkel rögzíti őt több ponton, így elveszi a maradék mozgási lehetőséget is tőle. A lány, eléggé groteszk módon és pozícióban van rögzítve a kerethez, ám David még mindig dolgozik rajta. A következő lépésben, a félig függesztett állapotban lévő lány előtt, a kerethez rögzít egy elég vastag falapot, ami közvetlenül a két cső közé szorított mellei alá kerül. Ezután a mellbimbóit kezdi törölgetni az alkoholos fertőtlenítővel, majd fog egy nagy csipeszt, – ami inkább egy fogó és egy olló közötti átmenetet képez, – majd a mellbimbókat a fogóval összecsípi, majd egy nagy fémhorgot döf át rajta, amit kellő megfeszítés után, egy szöggel a deszkához rögzít. Aztán ugyan ezt megismétli a másik mellével is.
Miután ilyen módon ki van preparálva, odahúz magának egy széket, leül rá, és egy dobozból újabb hatalmas szögeket vesz elő, és a lány már kifeszített mellébe szúrja az egyiket, majd egy kalapáccsal elkezdi beverni. A lány eközben sír, nyüszít, és időnként felordít a fájdalomtól.
– Kiabálj csak picsa, úgysem hallja senki.

Még csak fél három van, de David már javában dolgozik azért, hogy Katienek elég fájdalmat tudjon okozni. David még magának sem meri bevallani, hogy ő is élvezi a közös „munkát” ezzel a lánnyal. Ha valaki megkérdezné tőle, hogy miért, nem tudna rá válaszolni, ezt csak legbelül érzi azt, hogy valódi izgalmat jelent neki, amikor őt megkínozza.
A legutóbbi alkalommal is így volt vele. Az izgalom annyira magával ragadta, hogy mire a lányt lebontotta a keretről, ő már elélvezett. Valóban, és szó szerint úgy élvezett el, hogy hozzá sem ért és mégis érezte a gyönyört, ahogy a nadrágjában szétfolyt. Most is ugyan ez történt, pedig még csak alig egy órája dolgozik rajta. Igen, valóban élvezi ezt a munkát.

Már este van, mire befejezi. A lány most egy padon fekszik ájultan. David már lemosta a testét, hogy ha magához tér, ne kapjon sokkot a sok vértől, és mert miután leszedte őt, kiverte rá a farkát. Ez nincs benne a szerződésben, így jobb, ha nem is tudja meg. Odakészített neki innivalót, és egy szendvicset, hogy ha felébred, egyen, igyon. Eközben ő fent a lakásban, a nappaliban, egy sörrel a kezében nézi a tévét. Azon gondolkodik közben, hogy vajon mi van ebben a lányban, ami ennyire mássá teszi, amitől ennyire élvezi ő is a játékot. Egyszerűen nem tudta ma abbahagyni. Normál esetben egy menet, kettő, maximum három óra, több sosem szokott lenni, mert az neki is fárasztó, de ma, egyszerűen nem tudott ellenállni neki. Öt órán át gyötörte, és csak az utolsó fél órában ájult el. Még jó, hogy mára nem volt több ügyfél, sajnálta volna, ha idő előtt le kellett volna állnia. Meg egyébként is, már elmúlt 7 óra, ha nem lenne ájult, már kidobta volna, de valahogy nem volt képes azt megtenni.

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük