Mindened elveszíted

Mindened elveszíted - Írók és Olvasók

Ez a történet egy fiatal nőről szól, akinek némi képzavara van a saját szexualitásával kapcsolatban, ám ő minden szempontból élvezi ezt. Ez a perverzió tölti ki az életét, és hajlandó mindent ennek alávetni. De ennél többről van szó.

Katie szereti ha durva bánásmódban részesülhet, szereti a BDSM játékokat, és élvezi ha fájdalmat érezhet. Ennek a hátterében egy baleset áll, amiben a szülei az életüket vesztik, és ami a lányt tovább motiválja a szenvedésben, hisz ő azt gondolja, hogy a szülei az ő hibájából haltak meg és ezért neki vezekelni kell.

A szomszéd városban talál egy „szakértőt”, aki segít neki, hogy a szenvedést és a vezeklést egy magasabb szintre emelhesse, így a vezeklése is értelmet nyer. Dr. Turner valódi szakértőnek bizonyul, és heti rendszerességgel, a lányt kezelésben részesíti.

A heti szeánszok során, Katie megismerkedik egy fiúval, akivel szoros barátság kezd kialakulni, és aminek hatására úgy gondolja, hogy ezért, egy valódi jól működő kapcsolatért, képes lenne a vezeklést is feladni. Amikor a tovább kezeléseket lemondja, David iszonyú haragra gerjed, mert titokban ő is nagyon élvezte azt, ahogy a lány szenved, és ahogyan kitárulkozik előtte. Dr. Turner úgy dönt, hogy nem engedi el a lányt. Elrabolja, és a háza alatti pincében tovább folytatja a kínzását, ám ettől kezdve nem a lány igényei szerint történik, hanem úgy, ahogy az neki tetszik.

Az elrablása beindítja azt a láncreakciót, ami Steve számára egyet jelent azzal hogy megkeresi a lányt. Ezzel egy időben a városban több nő is eltűnik, némelyiknek csak a darabjait találják meg a helyi parkokban. A rendőrség feltevése szerint, ugyan az az elkövető áll a csonkítások, és a lány eltűnése mögött. Steve a barátaival közösen mentőakciót indít, ám ebben az apja nem támogatja őt, mivel Steve édesapja a helyi rendőrfőnök, aki megpróbálja a fiát távoltartani az eseményektől, ám nem jár sikerrel.

Steve az atyai tiltás ellenére mégis megszervezi a saját akcióját, ám a dolog balul sül el, és ő is a pszichopata fogságába kerül. Steve apja is már nyomon van, ám a tetthelyen csapdába esnek, és a hivatalos mentőakció kudarcba fúl. A barátok nem adják fel, megszállják a doki házát, és megmentik a rendőröket, és Steve is megmenekül.

Az e-könyv megvásárolható a szerző oldalán:
https://mindenedelveszited.hu/product/mindened-elveszited-e-konyv/
Valamint az e-könyvesboltban:
https://xn--e-knyvesbolt-6ib.hu/termek/tom-brown-mindened-elveszited/

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük