Mit nyújt neked az írók olvasók közössége

Mit nyújt neked az írók olvasók közössége

Mit nyújt neked az írók olvasók közössége

Mit nyújt neked mint szerző, az írók és olvasók közössége? Lehetőséget ad neked arra, hogy bemutasd magad, az írói tevékenységedet, a könyveidet. Bemutathatod a saját weboldalad, a közösségi tagságaidat. A legfontosabb, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhetsz a rajongóiddal, az olvasókkal, és azokkal, akik számára példakép vagy. Íróként egy komplex adatlapot hozhatsz létre, ami tartalmaz minden lényeges információt rólad.

Megjelenés

Az Írók és Olvasók oldalon megjelent írások, szinte azonnal bekerülnek a google indexébe, ami azt jelenti, hogy ott, a releváns keresésekre találatként megjelenik. Ez az indexelés, minden nap automatikusan működik, ám néha előfordul, hogy valami kimarad belőle, ezt naponta kézzel bevisszük, és így semmi nem marad ki.

Mit csinál eközben a facebook? Nem sokat, hisz az ott megjelenő írások mennyisége napi szinten is milliárdnyi, amihez a google nem készít indexet, vagy ha mégis, akkor azt csak jelentős időcsúszással teszi meg. Ha kerestél már a google keresőjével bármit, akkor ezt tapasztalhattad is, hisz nem sok, esetenként semmilyen találtot nem dob fel. Persze vannak olyan tartalmak, ami régóta fent van, ami népszerű, és amire sok reakció érkezik, ezek bekerülnek a google találatai közé.

A facebook

Sokan azt gondolják, hogy a facebook egy jó lehetőség arra, hogy ismertté válj. Ez tévedés, legalábbis nem a legjobb mód. A facebook egy közösségi média látszatát kelti, ám valójában csak az adatgyűjtés folyik, mindent eltárolnak, amit valaha feltettél oda. A facebook másik oldala, a pénzgyártás, (persze nem nekünk hanem maguknak) és ami ebbe belefér, ami bevételt csinál nekik, azt támogatják, minden más csak a periférián lehet jelen. Erről nagyon sok riport és tanulmány készült már, ha nekem nem hiszel járj utána.

Tartalom

A közösségbe szinte minden közzé tehető, ami a illeszkedik a témához. Bemutathatod saját magad, vagy a könyvedet, bemutathatsz másokat, publikálhatsz a saját írásaid közül, vagy akár írhatsz újakat. Elmondhatod a gondolataidat, a tapasztalataidat, és szinte bármi mást, ami fontos lehet az olvasóidnak, hogy megismerjenek.

A célunk

A legfőbb célunk, hogy mint író, kellő számú és minőségű megjelenést tudj közzétenni, mert ez vezet el odáig, hogy az olvasók megismerjenek. Minél több informácó kerül fel rólad a netre, annál hamarabb fognak rád találni azok, akik szeretnének tőled valamit olvasni.

Nagyon sok szerzőnek nincs saját felülete arra, hogy publikáljon, így marad számukra a közösség platform. Szerencsére ebből sok van, így lehet válogatni. az írók és olvasók közössége is egy ilyen lehetőség, ám ezt nem bízzuk a véletlenre, így tudatosan törekszünk arra, hogy a legjobb helyen legyen elérhető, ha bárki keresni kezd a témában.

Mit nyújt neked mint olvasó, az írók és olvasók közössége?

Olvasóként első kézből értesülhetsz a legújabb kiadásokról, a megjelenésekről, a kedvenc íródról kaphatsz információkat. Olvasóként hozzászólhatsz a posztokhoz, értékelheted a könyveket, és az írásokat.

Általánosságban egy írói közösség olvasók nélkül nem sokat ér. Ez a fajta együttműködés segítséget adhat mindkét oldalnak, és ezzel együtt előnyt lehet belőle kovácsolni.

Legyél Te is a közösségünk tagja

Ha szeretnél a közösség tagja lenni, akkor csak egy regisztrációra van szükséged. Csatlakozás után a saját adatlapod kitöltése a következő feladat, mert ezzel tudod magad pozícióba helyezni, hogy tudjuk, ki kicsoda. Ha olvasóként csatlakozol hozzánk, akkor ezt a profilodon is jó ha jelzed, mert így lehet a megfelelő információkat eljuttatni hozzád.

Ha szerzőként csatlakozol, akkor akkor egy írói profilra van szükséged, ahol megadhatod az írói referenciákat, megjelenéseket.

A közösség mindenki számra ingyenes, nincs tagdíjfizetés, és nincs semmiféle előre nem látható költség.

Szólj hozzá te is, mondd el a véleményed, vagy csak olvasd el, hogy mások mit írtak.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük